Valuta:
Ugg laarzen verkoop

Verzenden & retouren

Verzendmethoden

Zodra we de betaling ontvangen, wereldwijd binnen 1-2 werkdagen worden vastgesteld met DHL voor de levering van uw producten, uw verzendadres verwacht de leiding 5-7 werkdagen naar links komen. De prijzen zijn exclusief verzendkosten en verpakking. Deze worden automatisch berekend in het bestelproces.

Notice

Als u uw bestelling te annuleren, moet u onmiddellijk contact met ons throuth e-mail. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen na de datum van de bestelling en verzending van de orders die zij kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Retourbeleid

Retourneren of uitwisselingen zijn toegestaan, mits we de klant het product heeft gekocht via de website en binnen 30 dagen na de datum van ontvangst. We staan alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons, als het pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van accessoires en onderdelen van de totale prijs van het product en doen kan worden afgetrokken rechtvaardigen een gedeeltelijke terugkeer, als om wat voor reden je nodig hebt om de grootte, kleur veranderen, of terug te sturen onder het mom van "het verschil", zullen de kosten van het leveren van de volledige prijs van het product worden afgetrokken. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op.
goedkope ugg laarzen
Uw ipadres is: 54.92.141.211     Ugg laarzen verkoop , goedkope ugg laarzen , UGG Nederland , UGG kinderen
Copyright © 2017 www.sjemajah.nl. Powered by UGG kinderen